Blog a poradna

Brněnská pobočka i centrální sklad GUMEXU na nové adrese

Naši pobočku Brno-Moravany a současně i hlavní sklad celé firmy jsme v lednu 2024 přestěhovali do společných prostor – průmyslového areálu v Brně-Tuřanech v těsné blízkosti křížení dálnic D1/D2. Co přináší tak významná změna našim zákazníkům z tohoto regionu?

V čem je skrytá síla sila?

Proč jsou sila považována za strategické stavby? Jakým vývojem prošly stroje a technologie pro skladování a posklizňovou úpravu obilovin a semen, výrobny krmných směsí? K čemu slouží v silu žejbro, proč je velmi užitečný servis sila ještě před sezónou? Došlo i k návratu nějakého trendu z minulosti? Na toto téma jsme hovořili s Martinem Procházkou, společníkem firmy AGROINGBRNO s.r.o., která patří k nejvýznamnějším dodavatelům technologií i poskytovatelům servisu pro české zemědělce.

Společně nalezneme řešení

Zákazníci obvykle ocení, když se specialista prodeje vyzná nejen ve svém sortimentu, ale i v různých variantách použití jednotlivých produktů. Čeho si naopak na zákazníkovi váží specialistka prodeje Jana Šeflová? Právě na toto téma diskutovala s personální ředitelkou Janou Lagovou.

Poděkování jednatelů společnosti GUMEX

U příležitosti 30. výročí GUMEXU bychom rádi my, jednatelé firmy, poděkovali našim zákazníkům, zaměstnancům a přátelům, že díky vám můžeme oslavit toto výročí!

Speciální Géčko č. 38 CZ / 15 SK

Mimořádné číslo našeho firemního časopisu jsme věnovali 30. výročí existence naší firmy.

Svět se mění a v GUMEXU s ním držíme krok

Zamyšlení projektového manažera Michala Kalkuse nad automatizací procesů a jejím přínosem k bezproblémovému toku materiálu, zkvalitňování našich služeb i k celkové úspoře času a nákladů.

Česko a Slovensko opět pod jednou střechou

Podle čeho vybírá GUMEX místa pro své další pobočky? Jaký to má přínos pro zákazníky? Zeptali jsme se našich spolupracovníků z obchodu, výroby, logistiky, nákupu i marketingu v Česku i na Slovensku na možnosti, kde se ještě můžeme vyvíjet a zlepšovat…

Po pracovní době stavíme s kolegy stezky pro bajkery

Petr Miško je pro své spolupracovníky vedoucím dispečerem dopravy. Ve svém volném čase však ve společné práci často pokračují – třeba právě při účasti na projektu vybudování okruhů pro horská a gravel kola v Bílých Karpatech.

Stále narážíme na nové výzvy

Rozhovor s Radkem Krunertem, jednatelem společnosti ASTRO, spol. s r.o. o vývoji unikátních řešení pro české i zahraniční potravinářské firmy.

Nová adresa pobočky GUMEX Brno od 4.1.2024

Přestěhovali jsme se z Moravan do ulice Kaštanová 125d v Brně.

Elektroizolanty

V našem sortimentu naleznete elektroizolanty s vrstvenou strukturou.

Samolepky 3M

Samolepky 3M pro bezpečné a trvanlivé upevnění těsnicího materiálu nebo ochranného komponentu. Kdy je použít a které jsou pro různé podklady ty nejvhodnější?

Dodáváme výrobcům zelené energie

Vyrábíte zařízení na úsporu energie? Specializujete se na velké průmyslové instalace, nebo na realizace malých zdrojů tepla a elektřiny na rodinných domech? Servisujete fotovoltaické elektrárny, tepelná čerpadla nebo bioplynové stanice?

Proč zvolit dopravníkový pás z pryže?

Pryžové dopravníkové pásy bravurně zvládají přepravu těžkých a abrazivních materiálů v náročných provozech. Dokážeme je upravit i pro celou řadu dalších využití. Máme je skladem za ceny více než příznivé.

Křížovka jubilejního Géčka

Zajímá vás, proč jste právě vy, naši zákazníci, pro nás nejdůležitější? Odpověď se skrývá v řešení křížovky z našeho firemního časopisu Géčko 38 CZ / 15 SK.

Profily z mechové pryže

Jaké výhody nabízejí těsnicí profily z mechové gumy? Musíme u těsnění z pěnové pryže počítat i s nějakým omezením?

Géčko č. 37 – pořádná žeň tipů z praxe a dobrých nápadů!

Motivem tohoto čísla na sklonku léta 2023 jsou souvislosti – nejen mezi našimi produkty a navazujícími službami, ale i mezi zvolenými typy výrobků a jejich optimálním použitím.

Měření účinnosti fólií do vrat ve skladech GUMEXU

Jak zajistit udržení požadované teploty bez zbytečných ztrát? My ve skladech používáme ve vratech závěsné fólie. V lednu 2023 jsme provedli vlastní měření jejich účinnosti.

A toto se nám nepovedlo...

Jak se co nejlépe „popasovat“ s reklamacemi zákazníků? Ani nám se tyto nepříjemné situace nevyhýbají. Snažíme se je řešit a poučit se i z vlastních chyb.

Kdo je „hlídací pes“ všech peněz firmy?

Rozhovor s finanční analytičkou Martinou Procházkovou, ve kterém se v létě 2023 zamýšlí nad ekonomikou, hledáním souvislostí mezi údaji, sledováním výkonnosti firmy. Co nejvíce ovlivnilo její pohled na data? Jak řeší krizové scénáře? Zná recept na úspěšné hospodaření?