Oznámení o zahájení prodeje pouze firmám a živnostníkům

Vážení zákazníci firmy GUMEX,

od našeho založení v roce 1994 dodáváme produkty a poskytujeme služby soukromým osobám i podnikatelským subjektům. Tato spolupráce nás vždy velice těšila.

V letošním roce jsme se však rozhodli nadále se soustředit pouze na špičkový servis pro firmy a živnostníky a zcela ukončit maloobchodní prodej. Od listopadu 2017 tak bude podmínkou pro nákup v naší firmě uvést IČO, na které u nás nakupujete.

Jak se tato změna projeví v praxi?

• Při osobním nákupu na pobočce, ale rovněž prostřednictvím e-mailu či telefonicky uveďte prosím nejprve IČO podnikatelského subjektu, pro který nakupujete.
  • V případě osobního nákupu v naší prodejně bude k dispozici formulář čestného prohlášení. Může se stát, že budete požádáni o jeho vyplnění, a tak prokážete svou příslušnost k firmě, pro kterou chcete nakoupit.
  • Registrace na e-shopu budou řešeny zcela novým způsobem. Od listopadu tak při přihlášení budete vyzváni k potvrzení svého e-mailu a k opětovnému nastavení hesla.

Chtěli bychom poděkovat vám všem za vaši dosavadní přízeň a rozloučit se s tou částí našich zákazníků, kteří u nás nakupovali pro svou soukromou potřebu. Věříme, že naše zákazníky – soukromé osoby nenecháváme v bezvýchodné situaci a že bez problémů najdou vhodné řešení pro své potřeby, jelikož český trh pružně reaguje na poptávku maloobchodních spotřebitelů prostřednictvím hobby marketů a specializovaných e-shopů.

Za firmu GUMEX, spol. s r.o.
jednatelé společnosti

Kategorie výrobků