Nenechte si ujít jarní Géčko č. 32 z května 2022

V GUMEXU jsme se od začátku roku nezastavili – připravili jsme pro vás zcela nově pojatý souhrnný tištěný katalog, rozšířili možnosti a výhody naší zákaznické zóny při nákupu v e-shopu, založili novou pobočku a přidali i další služby – a o tom všem vás informujeme v našem aktuálním Géčku!

Géčko č.32Čím si prošla naše firma za poslední dva roky a jak čelí výzvám? Co si myslí o krizi? Ve Slovu ředitele se k aktuálním tématům vyjádřil Dušan Sedláček, ředitel GUMEXU.

Jaké výhody nabízí náš nový tištěný katalog? Kde si jej můžete zdarma objednat, aby se stal co nejdříve vaším spolehlivým pomocníkem? Nalistujte si stranu Katalog!

Staráte se ve vaší firmě o nákup či údržbu? Jste konstruktér? Anebo vás naopak zajímají pouze faktury, dobropisy či účtenky? Máme pro vás dobrou zprávu – díky celé řadě novinek vám naše zákaznická zóna při výběru zboží z e-shopu ušetří čas při nákupu a maximálně zpřehlední všechny vaše předchozí objednávané produkty, objednávky i účetní doklady. Detaily se dozvíte v rubrice Náš web, který spoluvytváří specialistka na online marketing Ing. Irena Mačinová. Na její další plány v online i offline marketingu se jí ptala Jana Lagová, MBA, personální ředitelka GUMEXU. Nenechte si proto uniknout Okénko personalistky!

Domníváte se, že vaše poptávka je příliš atypická, speciální? Rádi vám pomůžeme s jejím řešením. Tip najdete v rubrice Novinky z výroby.

Proč se zvyšují nároky na odolnost těsnění vůči olejům? Jaké těsnicí profily, hadičky a plochá těsnění z naší výroby se osvědčily našim zákazníkům v náročném prostředí vysokých pracovních teplot a agresivních médií? Srovnání, tipy i příklady uplatnění v praxi přináší rubrika Sledujeme pro vás.

Ačkoliv se pro sání a výtlak sypkých abrazivních materiálů nejčastěji používají tlakosací hadice z pryže, existují i vhodné alternativy. V rubrice Hadice porovnáváme nejdůležitější parametry hadice z prémiového ester-polyuretanu a z SBR.

Je možné ekologicky zpracovat živočišný odpad? Kde a jak končí části zvířat, které nelze použít po porážce pro potravu lidí? Před těmito otázkami není možné zavírat oči, ale je zapotřebí je zodpovědět v souladu s realitou. V Rozhovoru se nad posláním společnosti MONTS s.r.o. z Hradce Králové zamýšlí jednatel Ing. Martin Liebl, MBA, LL.M., DBA.
 

Chcete se poradit?