Přečtěte si nové Géčko č. 28

Toto číslo je doslova „nabité“ technickými informacemi o produktech i službách.

Géčko č. 28

Čím dokáže strhnout své spolupracovníky ředitel obchodu Radim Vajčner, aby byl zákazník maximálně spokojen s finálním výrobkem? A co když nakupuje on sám? Podle čeho hodnotí svůj vlastní úspěšný nákup?

Existuje materiál, který odolá agresivním chemikáliím i nepříznivému počasí a ještě navíc je cenově výhodný? Pokud nehledáte špičkovou úroveň mechanických či fyzikálních vlastností, ale tak jako velké množství našich zákazníků zvolíte SBR, určitě neuděláte chybu. My jsme pro vás jako nápovědu připravili srovnání nejžádanějších pryží a hadic z SBR v našem sortimentu, takže na první pohled zjistíte, pro kterou se rozhodnout.

Jak si vybrat tu nejlepší vzduchotechnickou hadici, pokud vás ze všeho nejvíce zajímá její ohebnost? Připravili jsme pro vás srovnání 4 základních flexibilních vzduchotechnických hadic z PU. Jaké spony jsou nejvhodnější k překlenutí spirály? To všechno se dozvíte v rubrice Hadice.

Zajímá vás, jak probíhají změny ve vinohradnictví? Proč je víno z poslední sklizně ve vinařství v Bzenci s větší kyselinkou? Jaké technologie se ve vinařství osvědčily? Nad tím se zamýšlí majitel vinařství Petr Bunža.

Podle čeho poznáte, jestli produkt v našem e-shopu vyhovuje normě ČSN EN 45545? Pokud potřebujete, aby měl námi dodávaný výrobek shodu s touto drážní normou, doporučujeme si přečíst článek v rubrice Technické normy. Dozvíte se, které produkty z našeho sortimentu se shodují s touto normou o protipožární ochraně kolejových vozidel.

Co je možné vyčíst z barvy silikonového profilu? Kde má smysl aplikovat barevné silikonové profily? Zajímají vás naše doporučení, co vzít v úvahu ještě před objednávkou barevného silikonového profilu? O tom všem se dočtete v rubrice Profily.

Potřebujete k výrobku i rozměrový protokol? Kdy provádíme přeměření s naším novým měřicím zařízením – 2D kamerovým profilprojektorem? Tuto informaci jsme si nechali na závěr – ale může být pro někoho z vás právě ta první a nejdůležitější! Stačí, když se v Géčku podíváte na zadní obálku – a jste rázem „v obraze“!

Přejeme vám, abyste se v labyrintu všech informací i názorných fotek tohoto Géčka neztratili, ale našli zde právě takové, které vám poskytnou jasné odpovědi na vaše vlastní konkrétní otázky.

Váš GUMEX

Toto číslo je doslova „nabité“ technickými informacemi o produktech i službách. Géčko č. 28

Čím dokáže strhnout své spolupracovníky ředitel obchodu Radim Vajčner, aby byl zákazník maximálně spokojen s finálním výrobkem? A co když nakupuje on sám? Podle čeho hodnotí svůj vlastní úspěšný nákup?

Existuje materiál, který odolá agresivním chemikáliím i nepříznivému počasí a ještě navíc je cenově výhodný? Pokud nehledáte špičkovou úroveň mechanických či fyzikálních vlastností, ale tak jako velké množství našich zákazníků zvolíte SBR, určitě neuděláte chybu. My jsme pro vás jako nápovědu připravili srovnání nejžádanějších pryží a hadic z SBR v našem sortimentu, takže na první pohled zjistíte, pro kterou se rozhodnout.

Jak si vybrat tu nejlepší vzduchotechnickou hadici, pokud vás ze všeho nejvíce zajímá její ohebnost? Připravili jsme pro vás srovnání 4 základních flexibilních vzduchotechnických hadic z PU. Jaké spony jsou nejvhodnější k překlenutí spirály? To všechno se dozvíte v rubrice Hadice.

Zajímá vás, jak probíhají změny ve vinohradnictví? Proč je víno z poslední sklizně ve vinařství v Bzenci s větší kyselinkou? Jaké technologie se ve vinařství osvědčily? Nad tím se zamýšlí majitel vinařství Petr Bunža.

Podle čeho poznáte, jestli produkt v našem e-shopu vyhovuje normě ČSN EN 45545? Pokud potřebujete, aby měl námi dodávaný výrobek shodu s touto drážní normou, doporučujeme si přečíst článek v rubrice Technické normy. Dozvíte se, které produkty z našeho sortimentu se shodují s touto normou o protipožární ochraně kolejových vozidel.

Co je možné vyčíst z barvy silikonového profilu? Kde má smysl aplikovat barevné silikonové profily? Zajímají vás naše doporučení, co vzít v úvahu ještě před objednávkou barevného silikonového profilu? O tom všem se dočtete v rubrice Profily.

Potřebujete k výrobku i rozměrový protokol? Kdy provádíme přeměření s naším novým měřicím zařízením – 2D kamerovým profilprojektorem? Tuto informaci jsme si nechali na závěr – ale může být pro někoho z vás právě ta první a nejdůležitější! Stačí, když se v Géčku podíváte na zadní obálku – a jste rázem „v obraze“!

Přejeme vám, abyste se v labyrintu všech informací i názorných fotek tohoto Géčka neztratili, ale našli zde právě takové, které vám poskytnou jasné odpovědi na vaše vlastní konkrétní otázky.

Váš GUMEX

Chcete se poradit?